Waarom EKOmon bekers?

 

Ekomon is een toonaangevende plastic-producent -en importeur van recyclebare, eco-vriendelijke cups.

 

 

Al sinds de eerste productie van de Ekomon bekers, meer dan 8 jaar geleden, vinden wij het uiterst belangrijk om constant innovatief te blijven en in te kunnen spelen op de vraag naar alternatieven voor de wegwerpbeker. Wij dragen maar al te graag een steentje bij aan een beter milieu, waarin de mens en het klimaat centraal staan. Door het gebruik van elektrische energie in plaats van steenkool en aardgas beperken wij de uitstoot van CO2 tot een minimum.

 

Ekomon is inmiddels operatief in meer dan 10 landen en met ruim 40 jaar ervaring in de plasticindustrie vinden wij dat er een specifieke focus moet liggen op een productieproces dat bijdraagt aan een schoner klimaat. Dit doen wij niet alleen; dit gaat samen met onze partners en hun eindconsumenten. Als goedkoopste en beste eco cup producent zijn wij er niet alleen om ons product te verkopen, maar ook om advies te geven en te ondersteunen, zodat we samen aan een schonere toekomst kunnen werken.

 

Ekomon Nederland maakt gebruik van geavanceerde technologieën om het beste eindproduct voor uw wensen te creëren. Onze cups zijn gemaakt van polypropyleen, een volledig recyclebaar materiaal.